2 Ιουλίου 2012

Tα πέντε "θανάσιμα αμαρτήματα" των ανδρών στο σεξ!



Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και οι... δωρεάν απολαύσεις σπανίζουν, αν θέλετε να μην σας παρατήσει η ερωτική σας σύντροφος στα "κρύα του λουτρού" καλύτερα να αποφύγετε τα 5 "θανάσιμα αμαρτήματα".

Ποια είναι αυτά; Για πάμε:

1. Δεν την φιλάτε
Σύμφωνοι, έχετε πολλούς λόγους να μη θέλετε να την φιλήσετε όσο της κάνετε σεξ. Μπορεί να μην βολεύει η στάση. Μπορεί να σας είχε στα... προκαταρκτικά μία ώρα και παραπάνω και να βαρεθήκατε. Μπορεί να είναι απλά ένα one night stand και να θέλετε να κρατήσετε τα φιλιά σας μόνο για το... μόνιμο δεσμό σας. Αλλά να ξέρετε ότι η γυναίκα ξενερώνει. Θέλει τον ρομαντισμό της, ακόμη κι αν είναι απλά ένα ακόμη φιλάκι. Κι άλλο ένα. Το σεξ για μια γυναίκα δεν είναι μόνο το «μπες-βγες». Η διαδικασία είναι πολύ πιο σύνθετη και θα πρέπει να την ακολουθήσετε πλήρως. Εκτός κι αν δεν σας ενδιαφέρει καθόλου και θέλετε απλά να εκσπερματίσετε (αλλά αυτό μπορείτε να το κάνετε και μόνος, ξέρετε).

2. Την δαγκώνετε πριν την "ανάψετε" (όχι πουλάκι μου, δεν γυρίζουμε το twilight)
Οι θηλές του στήθους και άλλα σημεία του σώματος είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα και πονάνε. Όσο άγριος κι αν είστε στο κρεβάτι, πρέπει πρώτα να σιγουρευτείτε ότι η σύντροφός σας έχει ανάψει για τα καλά. Αν δεν είναι κατάλληλα ερεθισμένη, το πιο πιθανό είναι ότι εκείνο το δάγκωμα στο λαιμό και το χαστούκι στον ποπό θα τα εκλάβει ως εχθρικές πράξεις.

3. Δεν λες κουβέντα (κρατάς κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα)

Δεν λέμε να ανοίξετε διάλογο –ειδικά αν δεν είστε «μάστορας» του dirty talking ίσως να τα κάνετε χειρότερα. Αλλά μη μένετε και βουβός. Όπως κι εσείς θέλετε να την ακούτε να ουρλιάζει από ηδονή, έτσι κι εκείνη θέλει να ξέρει ότι περνάτε καλά. Ένα βογκητό εδώ, ένα «ναι» εκεί, ένα «μωρό μου» παραπέρα, έχουν την χρησιμότητά τους.

4. Της φέρεστε σαν να είναι πορνοστάρ
Γιατί, πολύ απλά, δεν είναι (δυστυχώς). Εσείς μπορεί να θέλετε να ζήσετε την απόλυτη φαντασίωσή σας, αλλά κι εκείνη φαντασιώνεται πράγματα –και δεν είναι η κατακόρυφη στάση «τρυπάνι» με το ένα πόδι δεμένο στον πολυέλαιο. Αν, τέλος πάντων, πρέπει οπωσδήποτε να εκπληρώσετε αυτό σας το απωθημένο, κάντε μια κουβέντα πρώτα και πάρτε την συγκατάθεσή της. Μπορεί και να την πείσετε να το γυρίσετε και με κάμερα –σαν κανονικοί πορνοστάρ!

5. Δεν την προειδοποιείτε πριν τελειώσετε
Ένα απλό «χύν...», λίγα δευτερόλεπτα πριν, αρκεί. Δεν θέλουν όλες οι γυναίκες το σπέρμα στο ίδιο σημείο. Και δεν το θέλουν όλες πάντα. Ενημερώστε. Δεν κάνει κακό. Αφήστε που μπορεί να σας βγει σε καλό (να θέλετε απλά να «βγείτε» κι εκείνη να έχει κάποια πιο «ενδιαφέρουσα» ιδέα).