29 Νοεμβρίου 2012

Η Νικολέττα Ράλλη ακούει Χατζηδάκι και συχνάζει σε ροκάδικα



Η παρουσιάστρια-ηθοποιός-μοντέλο ήταν φειδωλή στο θέμα της παρεξήγησης (;) ανάμεσα σε εκείνη και την Ελεονώρα Μελέτη. "Δεν υπάρχει κάτι να ξεκαθαρίσω. Το θέμα δεν θα έπρεπε να έχει δημιουργηθεί καν", είπε η παρουσιάστρια.
Για την αποχώρησή της από το Dancing With The Stars 3 η Νικολέττα δήλωσε ότι ήταν δεν περίμενε να φύγει τόσο νωρίς. Όσο για τη συνέχειά της στην τηλεόραση, η ίδια ετοιμάζει κάτι για τον ερχόμενο Ιανουάριο. "Αλλά στην tv όλα είναι ρευστά αυτόν τον καιρό όπως γνωρίζετε", συμπλήρωσε.
Στην ερώτηση για το αν προτιμά ραδιόφωνο ή τηλεόραση εκείνη απάντησε ότι "τα αγαπάω όλα, περισσότερο ρόλο βέβαια παίζει να έχεις καλούς συνεργάτες. Αν τώρα έπρεπε να διαλέξω, αυτό είναι η παρουσίαση".
Επίσης, η Νικολέττα θα ήθελε από την Chelsea του E! Entertainment να πάρει κάποια στοιχεία της αφού της αρέσει πολύ η εκπομπή.



Τα "Σφηνάκια" και τα στέκια της
Από τις δουλειές που έχει κάνει μέχρι σήμερα, η Νικολέττα δε θα ξεχάσει ποτέ εκείνη που συμμετείχε στα "Σφηνάκια" αντίθετα θα ήθελε να ξεχάσει την περίοδο όπου δούλεψε ως σερβιτόρα σε μαγαζί του Κολωνακίου. "Η καλύτερη συνεργασία είναι τα σφηνάκια με διαφορά! Παρέα, κλίμα, συνεργάτες, χρήματα, τα πάντα.. Η δουλειά που έχω μετανιώσει ήταν πριν τα καλλιστεία, σε μια καφετέρια στο Κολονάκι για 1 μήνα. Είχα μείνει έκπληκτη από το πόσο αγενής ήταν ο υπεύθυνος".
Της αρέσει η ροκ μουσική και ίσως την πετύχεις στο Aligator αφού είναι το στέκι της ενώ της αρέσει πολύ το σινεμά. Όταν κάθεται μέσα όμως βλέπει μετά μανίας Breaking Bad και ακούει Μάνο Χατζηδάκι. Η άποψη της για τα τούρκικα σήριαλ είναι διαλλακτική. Μπορεί να μη βλέπει ωστόσο θεωρεί πως η τωρινή οικονομική κατάσταση δεν επιτρέπει να υπάρξουν ελληνικά σήριαλ. "Δεν βλέπω καθόλου. Ιδανικά θα ήθελα να υπάρχουν ελληνικά σίριαλ, αλλά παιδιά, δεν υπάρχουν λεφτά. Δεν μπορώ να κατακρίνω τα κανάλια που τα επιλέγουν".


Το φλερτ, οι άνδρες και η απιστία
Και πάμε τώρα στις πιο πικάντικες ερωτήσεις που της έγιναν. Όσο για το αν είναι σε σχέση, η ίδια δήλωσε πως είναι σε περίοδο φλερτ ωστόσο δεν βγαίνει αρκετά. Αν κάποιος είναι επίμονος στο φλερτ του και ενοχληθεί εκείνη θα του δώσει να καταλάβει ότι έχει ξεπεράσει τα όρια. Προσέθεσε δε πως δε δέχεται πολύ φλερτ από τους άνδρες. Και μιλώντας για άνδρες, στο δίλημμα μελαχρινοί ή ξανθοί η Νικολέττα έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στους μελαχρινούς.

Στο θέμα της απιστίας η Νικολέτα δήλωσε ότι δεν έχει απιστήσει αλλά ούτε την έχουν απατήσει. Επίσης, δήλωσε πως δε θα είχε πρόβλημα να έβγαινε με μικρότερό της αρκεί να μην είναι πιο μικρός από τον αδελφό της αφού θα έχει πρόβλημα!
Τέλος, προς απογοήτευση του ανδρικού κοινού, η Νικολέττα ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται ποτέ να κάνει γυμνή φωτογράφηση καθώς... "γέρασε" όπως είπε χαριτολογώντας.