20 Φεβρουαρίου 2011

Μαρίκα Μητσοτάκη: Εχει σύζυγο, 4 παιδιά, 13 εγγόνια, αλλά κατέληξε σε γηροκομείο


Αίσθηση έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο ότι η μητέρα της Ντόρας Μπακογιάννη, του Κυριάκου Μητσοτάκη, της Αλεξάντρας Γκουρντέν, γιαγιά του δημάρχου Καρπενησίου Κώστα Μπακογιάννη και της Αλεξίας Μπακογιάννη και σύζυγος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη έχει καταλήξει σε γηροκομείο.
Η κυρία Μαρίκα, που φτιάχνει εξαιρετικά ντολμαδάκια, αντάξια για να σερβιριστούν σε αρχηγούς κρατών, όπως ο Τζορτζ Μπους, ο άνθρωπος που έχει γεννήσει ικανούς και άξιους πολιτικούς είναι τρόφιμος γηροκομείου!
Τόσα παιδιά, τόσα εγγόνια και δισέγγονα κι όμως κανείς δεν ύψωσε ανάστημα να πει: «τη μαμά μας δεν την βάζουμε στον οίκο ευγηρίας, όσο πολυτελής κι αν είναι! » Κανείς δεν έβαλε πλάτη για να της δώσουν δύο γυναίκες αποκλειστικές να την φροντίζουν στο σπίτι της, από εκεί που πέρασαν αρχηγοί κρατών και υπουργοί, πρωθυπουργοί και μεγάλωσαν μελλοντικοί πρωθυπουργοί!
Κρίμα για την κυρία Μαρίκα! Αλοίμονο σε μας που δεν έχουμε 4 παιδιά, ούτε μεγαλώνουμε πολιτικούς και δεν ξέρουμε αν θα ζήσουμε να δούμε εγγόνια!
Δεν μας ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες του πού είναι το γηροκομείο, πόσο κοστίζει κ.λ.π. Μας ενδιαφέρει το μήνυμα  που λαμβάνουμε από αυτή την πράξη: «ότι κι αν κάνεις, όσο και αν προσφέρεις, όση αγάπη, στοργή, αφοσίωση και ψυχή και να δώσεις, μπορεί να μην καταφέρεις να κλείσεις τα μάτια σου κοντά στους δικούς σου, αλλά σε ένα γηροκομείο».
Κρίμα για την κυρία Μαρίκα! Της αξίζει καλύτερη περιποίηση, όχι ξενοδοχείου τρίτης ηλικίας, αλλά φροντίδα γεμάτη ζεστασιά και αγάπη, που δεν αγοράζεται με όλα τα λεφτά του΄κόσμου.
toblogtonkirion.gr/