7 Μαΐου 2012

Πρωτοκλασάτα στελέχη και υπουργοί του ΠΑΣΟΚ βγήκαν... στη σύνταξη!


Ανθρωποι που μέχρι χτες την είχαν δει σπουδαίοι και τρανοί και μ' ένα αποφασίζομεν και διατάσσομεν έπαιρναν κεφάλια,μισθούς και συντάξεις εν μιά νυκτί βγήκαν στη σύνταξη ή στην εφεδρεία αν το προτιμούν!Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα χάνουν την έδρα τους οι εξής:

Στην Α' Αθήνας έμειναν έξω 4 υπουργοί:Διαμαντοπούλου, Γερουλάνος, Οικονόμου, Παπουτσής  και ο Ν. Αλευράς.

Στη Β' Αθήνας μένουν έξω  οι: Ραγκούσης, Ευθυμίου, Κουτρουμάνης, Δρέττα, Νταλάρα, Αποστολάκη, Ρέππας,Πρωτόπαπας, Χυτήρης, Ξενογιαννακοπούλου.

Στην Περιφέρεια Αττικής ο "γίγαντας" Γιώργος Παπακωνσταντίνου,τώρα θα έχει όλο το χρόνο να πάει για ένα καφεδάκι με τη σύζυγό του μόνο που δεν θα έχει δίπλα του αστυνομικούς να τον φυλάνε πια!

Στην Αιτωλοακαρνανία  η λαλίστατη Σοφία Γιαννακά που ψήφισε το 2ο μνημόνιο για τα παιδιά των συμπολιτών της.

Στην Καστοριά ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος.

Στα Χανιά που δεν βγάζει βουλευτή μένει έξω ο Σήφης Βαλυράκης.

και πάει λέγοντας..... ων ουκ έστι αριθμός αφού από τους 160 βουλευτές που είχε ο Γιωργάκης το 2009 τώρα το ΠΑΣΟΚ βγάζει μόλις και μετά βίας 41.

Τα μόνα βαριά ονόματα του ΠΑΣΟΚ που φαίνεται να εκλέγονται,με τα μέχρι στιγμής πάντα αποτελέσματα,είναι οι Λοβέρδος, Χρυσοχοίδης, Ανδρουλάκης και Απόστολος Κακλαμάνης στη Β' Αθήνας,ο Κώστας Σκανδαλίδης στην Α' Αθήνας και στη μία και μοναδική έδρα που παίρνει στη Θεσσαλονίκη εκλέγεται ο πρόεδρος Βαγγέλης Βενιζέλος.


Οι δύο διαγραφέντες του ΠΑΣΟΚ, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής και η Σοφία Σακοράφα, εκλέγονται κατά τα φαινόμενα με το ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική! 


Τέλος και ο Δ. Καρύδης στον Πειραιά χάνει τη βουλευτική έδρα, αφού το ΠΑΣΟΚ δεν εκλέγει βουλευτή.