20 Ιουνίου 2014

Tράκαραν παίρνοντας μάτι γυμνή που έκανε ηλιοθεραπεία στο περβάζι


Τι μπορεί να συμβεί όταν μια καλλίγραμμη γυναίκα αποφασίσει να κάνει γυμνή ηλιοθεραπεία, στο περβάζι έξω από το παράθυρο του σπιτιού της;
Να χάσουν τον έλεγχο της οδήγησης δύο μοτοσυκλετιστές , οι οποίοι συγκρούστηκαν μεταξύ τους. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς και  ο οξύθυμος μοτοσικλετιστής, οποίος αρχικά πήγε να ζητήσει τον λόγο από τον έτερο που έπεσε πάνω του, τελικά έδειξε και κατανόηση.
Το περιστατικό συνέβη στην Αυστρία, όπου μια γυναίκα  αποφάσισε να κάνει γυμνή ηλιοθεραπεία έξω από ένα παράθυρο.
Το γεγονός απαθανάτισε ο φοιτητής Gregory Shakaki, καταγράφοντας τη γυμνή κοπέλα στο  περβάζι του παραθύρου της με τα πόδια της να κρέμονται από τον τρίτο όροφο στη Βιέννη.
"Νόμιζα ότι πάσχει ηλίαση όταν την είδα", είπε ο φοιτητής.
Όμως τη γυμνή θέα δεν αντίκρισε μόνο ο φοιτητής αλλά και ένας διερχόμενο οδηγός μοτοσυκλέτας που στην κυριολεξία έχασε το φως του και έπεσε πάνω σε μια άλλη προπορευόμενη μηχανή.
Ο αυτόπτης μάρτυρας και οδηγός Michael Kienast δήλωσε σε τοπικά ΜΜΕ: «Ήμουν πίσω από δύο παιδιά, ό ένας κοίταξε την κοπέλα δεν είδε την άλλη μηχανή και έπεσε πάνω της."
Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα ο μοτοσυκλετιστής που δεν κατάλαβε γιατί έπεσε ο άλλος πάνω του, του ζήτησε το λόγο και  του είπε: " Δεν κοιτάς που πηγαίνεις". Όταν όμως ο άλλος οδηγός του έδειξε τη γυμνή θέα, οι δύο οδηγοί τα βρήκαν, με τον αρχικά εκνευρισμένο να του λέει: "Ω, δεξιά, κατάλαβα" και το θερμό επεισόδιο έληξε εν τη γενέσει.

Πηγή: Dailymail