3 Νοεμβρίου 2014

Κορίτσια... σωθήκατε! Το sex toy που θα κάνει τον κόσμο καλύτερο για τις γυναίκες

Δύο γυναίκες υποστηρίζουν πως εφηύραν τον επίγειο γυναικείο παράδεισο και συγκεκριμένα, εκείνο το sex toy που θα απογειώσει το σεξ για όλες μας.




Dame Products δημιουργεί "προϊόντα οικειότητας" (αγαπώ τους αγγλικούς όρους με τακτ), τα οποία, όπως γράφει και η κεντρική τους σελίδα στο διαδίκτυο είναι έμπνευση έξυπνων γυναικών κι έχουν σαν αποστολή τους να δημιουργούν sex toys τα οποία αυξάνουν την οικειότητα και ενδυναμώνουν τις σεξουαλικές εμπειρίες της γυναίκας.

Η τελευταία τους δημιουργία, είναι ένας δονητής με το πρωτότυπο όνομα Eva, που υπόσχεται να προσφέρει την διέγερση που χρειάζεται μια γυναίκα στην κλειτοριδική περιοχή, ώστε να φτάσει σε οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ. Θα μου πεις και που είναι το ιδιαίτερο και το διαφορετικό, όλοι το ίδιο δεν κάνουν;
Ο δονητής αυτός είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε να τοποθετείται στην ευαίσθητη περιοχή της γυναίκας και να μένει εκεί, χωρίς να χρειάζεται στήριξη με τα χέρια. Δεν το δένεις κάπου, δεν υπάρχει διείσδυση, απλά έχει δύο πτυσσόμενα πόδια που εφαρμόζονται σε κάθε περιοχή ανεξάρτητα από τις ανατομικές διαφορές.
Στην προσπάθειά τους να αυξήσουν τις πιθανότητες που έχουν οι γυναίκες να έρθουν σε οργασμό κατά τη διάρκεια της ετεροφυλόφιλης σεξουαλικής πράξης, σε σχέση με τους άντρες, οι Alexandra Fine και Janet Lieberman, έλαβαν σοβαρά υπόψιν πόσο σημαντικό ρόλο παίζει για τις γυναίκες η στενή σχέση με τον σύντροφο - εραστή τους.
Για τον λόγο αυτό θεώρησαν κομβικής σημασίας το να έχουν οι γυναίκες ελεύθερα και τα δυο τους χέρια ώστε να ασχολούνται με τον παρτενέρ τους, ενώ παράλληλα ο δονητής θα τους παρέχει τη διέγερση που χρειάζονται, χωρίς να χρειάζεται να τον κρατάει κάποιος από το ζευγάρι. Όπως λέει και η Lieberman, "Αν θέλω καλύτερα sex toys, τα φτιάχνω μόνη μου".
Ο "Eva" έχει τρεις ταχύτητες, οι οποίες περιγράφονται "από απαλό μέχρι σχεδόν τρομακτικό" και κοστίζει 68 ευρώ (συν έξοδα αποστολής) αν τον αγοράσεις τώρα από την Indiegogo καμπάνια των κοριτσιών. Μόλις κυκλοφορήσει κανονικά τον Φεβρουάριο του 2015, θα κοστίζει 84 ευρώ.
ladylike