7 Ιουνίου 2015

Μελιδόνι (Διευκρίνιση)

Επειδή ο καθένας δίνει τις ερμηνείες που θέλει, λες και ήταν αποκλειστική η τοποθέτηση του Σπ. Κασιμάτη στη δική μας σελίδα, ο γενικός τίτλος του http://kythereia.blogspot.gr σχετικά με το Μελιδόνι, δηλ. «Δίχως παροχές εξυπηρέτησης προς τους λουόμενους το Μελιδόνι» ξεκάθαρα, αφορά το διαχειριστή του blogs. Ο τίτλος και η φωτογραφία. (βλ. παρακάτω).

Και αυτό γιατί μέχρι την "άρνηση" του κ. Κασιμάτη δεν υπήρχε έκδηλο κανένα άλλο ενδιαφέρον. Από την επομένη όμως, φαίνεται πως υπήρξε και έτσι εκτός απροόπτου στην αυριανή (Δευτέρα 8 Ιουνίου) διαδικασία του διαγωνισμού, θα υπάρξει ενδιαφερόμενος, ο οποίος και θα προσφέρει τις ενδεδειγμένες παροχές εξυπηρέτησης από τις επόμενες ημέρες.

Όσο για την "παρερμηνεία", η εφημερίδα θα τοποθετηθεί αναλυτικά στο φύλλο Ιουνίου, δίχως όμως μεγάλη διαφοροποίηση τόσο από τη θέση του κ. Κασιμάτη, όσο και με αρκετών άλλων. 
Θα "διαφέρει' όμως αρκετά με την… πολιτική του διαδικτύου!
Γιατί ομελέτα χωρίς αυγά δεν γίνεται!
Οι αρμόδιοι θα πρέπει να σκεφτούν σοβαρά ότι ο τουρισμός είναι μια βασική πηγή εσόδων… Αλλά θέλουμε (τουρισμό) ή μήπως να ικανοποιήσουμε κάποιους... "ισχυρούς";