24 Σεπτεμβρίου 2017

Οι Anonymous «έριξαν» τη σελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών


Εκτός λειτουργίας βρίσκεται από το Σάββατο η ιστοσελίδα για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς με την ομάδα χάκερ Anonymous να ανακοινώνει μέσω facebook πως αυτή είναι υπεύθυνη για το συμβάν.

Το σύστημα Ηλεκτρονικής Δημοσίευσης Πλειστηριασμών ήταν πεσμένο μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής, ενώ οι Anonymous Greece είχαν προειδοποιήσει για την κίνησή τους αυτή. 


«Αρπακτικά νομίζετε ότι θα σας αφήσουμε να το κάνετε; Αν νομίζετε πως ναι, είστε πολύ γελασμένοι, σύντομα θα πάρετε την απάντηση από τους Anonymous Greece για να δείτε τη δύναμη των Ελλήνων!» αναφέρουν σε μήνυμά τους προς την κυβέρνηση. 


Αναλυτικά, το μήνυμα των Anonymous

«Αγαπητή ελληνική κυβέρνηση,
Στην χώρα όπου η πρόσβαση στην Υγεία κατάντησε πολυτέλεια για τον φτωχό, η ανάλγητη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ αρνείται να καλύψει τα έξοδα μετάβασης της μικρής Νεφέλης στο εξωτερικό, ώστε να αντιμετωπιστεί η σοβαρή ασθένειά της.
Η ώρα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών πλησιάζει, όλα τα ξένα κοράκια έχουν πάρει θέση και περιμένουν πώς και πώς να αρπάξουν τις περιουσίες των φτωχών Ελλήνων πολιτών!
Αρπακτικά νομίζετε ότι θα σας αφήσουμε να το κάνετε; Αν νομίζετε πως ναι, είστε πολύ γελασμένοι, σύντομα θα πάρετε την απάντηση από τους Anonymous Greece για να δείτε τη δύναμη των Ελλήνων!
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Κυβερνητικοί μασόνοι και μη θα τα πούμε σύντομα.
Υ.Γ. Υπολογίσατε χωρίς τον ξενοδόχο. Σύντομα θα σας δώσουμε τα “κλειδιά στο χέρι”».
intext_content_tag_end

in.gr